Snickare för dig bosatt i Tyresö

Tegelviken Bygg AB

Välkommen till oss på Tegelviken Bygg AB! Vi är en byggfirma som vänder oss till kunder i Stockholmsregionen. Det handlar både om privata- samt kommersiella kunder. Dessa kan vi hjälpa med flera olika typer av byggrelaterade tjänster. Det inkluderar bland mycket annat renoveringar av olika slag. Det kan både handla om renoveringar av enskilda rum, till exempel badrums- eller köksrenoveringar, samt totalrenoveringar.

En annan av de tjänster vi erbjuder är tillbyggnationer. Vi kan bygga till flera olika typer av utrymmen till ditt hem eller fastighet. Det kan till exempel handla om en altan, ett nytt rum eller till och med en helt ny våning. Vi finns även här för att hjälpa dig med att bygga nytt från grunden. Du själv behöver bara meddela oss om vad för typ av byggnation du behöver hjälp med, resten sköter vi!

Verksamma i Stockholm med omnejd

Du behöver inte bo eller vara verksam i en viss del av Stockholmsområdet för att kunna anlita oss på Tegelviken Bygg AB. Vi finns här för att erbjuda våra tjänster var i regionen som du än är baserad någonstans. Det gör till exempel inget om det tar oss ett tag att ta oss till dig, vi kan utan några som helst problem färdas över hela Stockholmsregionen. Du som finns i just denna del av landet är därför varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag!

Snickare för dig som är bosatt i Tyresö

Vår adress

Vi på Tegelviken Bygg AB har Älta mossväg 76 i Älta, Stockholm, som vår adress. Det är alltså härifrån som vi utgår och erbjuder våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholm med omnejd. Det handlar om kunder av alla tänkbara olika slag, och även om byggprojekt i flera olika storlekar. Oss är du till exempel välkommen att höra av dig till om du har ett mindre byggprojekt som du behöver hjälp med, men även om det rör sig om ett sådant som är betydligt mer omfattande. För mer information om detta, ta kontakt med oss redan idag. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify