Vi hjälper dig med hela byggprocessen

Att jobba med snickeri kan handla om flera olika typer av uppgifter. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Nybyggnader

Vill du bygga något helt nytt? Handlar det om ett hus? Ett garage? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig med detta. Våra snickare har den erfarenhet och den utbildning som krävs för att kunna bygga nytt från grunden. Vi kan därför förse dig med den hjälp som krävs under hela byggprocessen.

img

Tillbyggnader

Vill du bygga till något till ditt hus? Rör det sig om en balkong? En altan? Eller kanske en helt ny våning? Vilken av dessa saker det än handlar om finns vi här för dig. Våra snickare är så pass skickliga att de kan hjälpa dig oavsett vilken typ av bygge det gäller.

img

Renoveringar

Börjar ditt hus bli gammalt och slitet? Behöver du fräscha upp det lite? Även detta kan vi hjälpa dig med. Våra snickare är nämligen vana vid att jobba med renovationer och kan hjälpa dig med att piffa upp ditt hem om det behövs.

img

Reparationer

Är någon del av ditt hus trasigt? Inga problem, också detta kan vi hjälpa till med. Ta bara kontakt med oss och berätta vilken typ av reparation du behöver hjälp med så skickar vi ut någon av våra snickare så fort vi kan.